luni, 5 decembrie 2011

Cat costa viata ta?

   Propaganda la moda este ca, traind intr-o societate capitalista, noi medicii si personalul medical in general, producem servicii de sanatate. Pana unde poate merge pervertirea gandirii umane?! Pana cand vom inghiti pe nemestecate idei toxice care pervertesc sufletul? 
   Productie se face in fabrici si uzine. In spitale se alina dureri, se oblojesc suferinte, se mangaie suflete.
   Doctorul trateaza, dar atunci cand suferinta se vindeca sigur, este interventie divina. Oricat de bine ar trata medicul un suferind, oricat de bine ar fi ingrijit acel om, daca Dumnezeu il vrea la el atunci il ia. Adesea lui Dumnezeu i se face mila si de bolnav si de doctor la un loc. Atunci cand se uita la dorinta de viata a pacientului si la tenacitatea doctorului (doua suflete care se lupta in tandem cu destinul insusi), Divinitatea se razgandeste in privinta unui destin si-i mai prelungeste existenta pe pamant. .
Nu exista medicina fara Dumnezeu. Medicii nu sunt zei ci sunt unelte ale acestora prin care dorinte divine se infaptuiesc.
   Medicului ii dau fiori reci notiuni precum: "durata medie de spitalizare", "indice de complexitate al unui act medical", "gradul unui spital" . Nu spitalul vindeca oameni ci personalul medical care munceste acolo - omul sfinteste locul. Doctorul nu se poate incadra cu strictete in parametri pentru ca nu produce suruburi. Veniti-va in fire oameni buni!!! 
   Stiu, stiu, stiu... Mi se poate poate arunca verde in fata ca "la doctor, fara spaga nu intri", ca "nu se mai satura doctorii astia", ca "te lasa sa mori pe masa daca nu-i dai", ca "de ce le mai trebuie marire de salariu ca oricum traiesc din spaga si au vile si masini" sau "au depus un juramant, ce mai vor?"
   In primul rand: nu exista padure fara uscaturi.
   In al doilea rand: ideea conform careia toti doctorii sunt bogati este falsa si face parte dintr-o propaganda abjecta menita sa intretina ura de clasa initiata de bolsevici. Ura de clasa creaza dezbinare sociala, deci o societate usor de pacalit si cucerit.
   In al treilea rand se stie ca si doctorii mananca, platesc facturi, au rate la banci, au copii la scoala, iar in mult invocatul Juramant al lui Hipocrate se spune ca "nu voi cere mai mult decat mi se cuvine" iar doctorii cer de la guvernanti pentru a nu se mai umili sa astepte de la suferinzi.
   In ultimul rand as vrea sa se stie ca de condamnat este conditionarea actului medical. Atentia oferita de pacient doctorului de care este multumit se numeste pomana. Doctorii cer guvernantilor o plata decenta, pe masura muncii prestate, pentru ca s-au saturat sa fie pomanagii. Banii pe care-i cer medicii sunt dintr-un fond pe care noi deja l-am adunat prin contributii lunare.
   Daca vrei sa distrugi o natiune atunci nu trebuie decat sa-i nimicesti initial cele trei sisteme vitale: armata, sanatatea si invatamantul. Restul se dezintegreaza ca o consecinta.
   Cat costa o zi din viata ta?
  
  
        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu