joi, 27 iunie 2013

DEMN - KILL™


   Ai călcat pe hoiturile calde ale prietenilor, pentru a-ți depăși condiția? Te-ai cocoțat iute pe un jilț de demnitar și de atunci ai uitat-o pe mă-ta, care râde suspect și în formă continuată de când a văzut primul cupon de pensie? Ai tânjit la stele și apoi, pentru că nu ți-au căzut în poală, ai început să pupi găuri negre, din categoria celor care nu atrag lumina? Ți-ai luat două doctorate prin metoda copy/paste? Îi înveți pe alții ceea ce tu nu ai știut niciodată? Semnezi în colțul din dreapta, jos pe opere muncite de alții? Îți treci numele pe copertele lucioase ale unor cărți de conținutul cărora habar nu ai? Rânjeai cu flori în mână când hoarde de mineri mutilau studenți? Faci sex cu femei care au o singură carte în casă, Pagini Aurii, și-apoi te lauzi la o bere cu băieții? Îi pizmuiești pe cei care pot spune NU, în timp ce tu te supui unui viol moral, zâmbind cu speranța că se va termina mai repede?
   Dacă poți răspunde afirmativ măcar la una dintre întrebările de mai sus, atunci spune-mi cum te simți!
   Dacă te simți bine, atunci e perfect, faci parte din clubul nostru, Joker Club. Zburdă în voie prin lume!
   Dacă nu te simți bine și nu poți suporta consecințele isprăvilor tale, dacă adormi greu, dacă ai coșmaruri noapte de noapte, dacă ziua tremuri și tresari la cel mai mic zgomot, dacă te strigă morții, dacă o vezi pe mă-ta în rochie de mireasă, urmărindu-te prin magazine, atunci ai dat de dracu pe pământ. Dar Clubul te consideră încă recuperabil. Avem și remedii.
   Pentru cei cu conturi modeste sugerăm practici naturiste. Apucă-te de băut și spune-ți că o faci pentru stimularea poftei de mâncare sau pentru îmbunătățirea digestiei! Bea mai mult... nu, nu... și mai mult, de preferat spirtoase. Combină băutura cu tranchilizante și simte-te bine! Dacă nu merge treci pe cocaină, de preferat cu puritate tot mai mare! Merge și Ecstasy. Combină-le! Nici heroina nu te lasă la greu. Crește doza! Încearcă o supradoză! N-ai murit încă? Eh, până la urmă reușești tu. Era să uit... îți poți tăia venele, de-a lungul lor. Sau... spânzură-te! Hai, că ești băiat mare sau, mă rog, ți-a plăcut să fii!
   Putregaiurile fricoase, dar cu conturi dolofane, pot deveni membri ai Clubului (donând toată averea prezentă și cea potențial acumulabilă) iar acesta le oferă remediul total. Vă administrăm unicul și inegalabilul vaccin contra maladiei numite demnitate. DEMN - KILL alungă rapid și complet orice urmă de demnitate umană, care ar putea cauza intolerabilul sentiment numit remușcare, după o singură administrare. Imunitatea este garantată pe toată perioada apartenenței la Joker Club!
   Noilor membri le urăm un călduros: "Bun Venit!".